• 1405/05/26 - 12:58
  • - تعداد بازدید: 24
  • - تعداد بازدیدکننده: 22
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZKV7
وبدا - زنجان

توسعه زیرساخت‌ها و تقویت توان عملیاتی؛ اولویت اصلی اورژانس پیش‌بیمارستانی

دکتر ابراهیم خسروشاهی، رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، در بازدید از پایگاه اورژانس قیدار، بر جدیت مجموعه مدیریت حوادث در ارتقای توان عملیاتی و توسعه زیرساخت‌ها با هدف ارائه خدمات سریع‌تر و باکیفیت‌تر به مردم تأکید کرد.

photo29203404234

به گزارش پایگاه خبری وبدا - زنجان؛ دکتر ابراهیم خسروشاهی رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان در جریان بازدید میدانی خود از پایگاه اورژانس قیدار که با همراهی مسئولین ارشد اورژانس زنجان انجام شد، ضمن بررسی وضعیت عملکردی این پایگاه، از تلاش‌های شبانه‌روزی تکنسین‌ها و نیروهای عملیاتی تقدیر کرد.

وی با اشاره به نقش حیاتی نیروهای امدادی در نجات جان انسان‌ها اظهار کرد: تلاش‌های بی‌وقفه شما که آمیخته با دانش، مهارت تخصصی و روحیه انسان‌دوستی است، شایسته بالاترین تقدیرهاست.

دکتر خسروشاهی با بیان اینکه محدودیت‌های موجود نباید مانع از مسیر خدمت‌رسانی شود، افزود: هدف غایی ما از تمامی نظارت‌ها و پیگیری‌ها، کاهش زمان رسیدن بر بالین بیمار و افزایش کیفیت ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی است؛ از این‌رو تقویت توان عملیاتی و بهبود زیرساخت‌های موجود در پایگاه‌ها با جدیت دنبال می‌شود.

این بازدید با هدف بررسی چالش‌های میدانی و ارتقای سطح آمادگی نیروهای عملیاتی در پایگاه اورژانس قیدار صورت گرفت.

  • گروه خبری : اورژانس پیش بیمارستانی
  • کد خبر : 5059
کلمات کلیدی
فهیمه   رستمی
خبرنگار

فهیمه رستمی

تصاویر

photo29203404354 photo29203404255 photo29203404991 photo29203404614 photo29203404515